Sunday, June 24, 2012

Siimu-härra aasta numero uuno

 
Posted by Picasa
Siim pakub iga päevaga järjest rohkem rõõmu. Üldiselt sellega, et ta nii rõõmsameelne, nutikas ja tubli on. Iga päevaga tuleb uusi oskusi ja see üllatab alati, hoolimata sellest, et lapsi juba olnud ka ja... :D Ikka on ahvivaimustus peal. Iga kord, kui laps uue sõna ütleb, lehvitama hakkab, asju ära tunneb või muid uusi oskusi ilumutab, on see pööraselt tore. Ei tea, kas see on vanusest või kolmanda lapse staatusest, aga väikseid asju on lihtsam tähele panne ja nende üle õnnelik olla. Ja oma õuega on Siimul vist küll kõige rohkem vedanud.... Liivakastiröövik on ta tõega :)

2 comments:

  1. oi kui vahva mõte pildistada ühel taustal. Peab vist idee ära varastama ja tuli veel mõte panna igakord üks ja sama mänguasi kõrvale, et näha progressi, näiteks. Ja õuega on tal tõesti vedanud - Fred vaikselt tõmbub roheliseks kadedusest.

    ReplyDelete
  2. Olen näinud seda varianti, et laps on ühe ja sama riietuseseme sees, või isa särgi sees või eriti lahe oli laps pesukorvis. Alguses oli sela nagu mingi rosin ja pärast ei mahtunud ära :) Kahju, et see idee mulle peale tema sündi kohe ei tulnud. Päris esimene pilt ju puudub.

    ReplyDelete