Tuesday, February 21, 2012

Köögis





Miks inimesed söövad saia vahukoorega? Ei tea. Aga ikka söön. Võistluslikku momenti, et kes päeva jooksul kõige rohkem sööb, pole ma õnneks kunagi kogenud. Aga tean, et osad on :)
Nädalavahetusel sain proovida, et söetabletiga saab tordi peale joonistada! Seda õigemini enne vees lahustades. Ühtlasi sain teada seda, et on olemas 6-kuuseid, kes pool tundi rahulikult süles istuvad :DDDD
Täna sain teada seda, et ega trikiga ei õnnestu last salatit söögi sees sööma meelitada. Juhul muidugi et see laps on Otto :)
Tittede esmaabikoolitusel sain aga teada, et on olemas hea asi haavavõrk, mida pannakse sideme/plaastri alla. Siis ei kleepu see haava külge. Sobib ka põletuse sidumiseks. Ning et põletuse korral on kõige valutum lapsele põlenud kohale külm ja märg rätik panna ning seda iga minuti tagant vahetada. Ja seda ka, et musta haava on lubatud seebi ja puhta kraaniveega pesta.
Elagu uued teadmised!

Jänes Juul on adopteeritud. Seoses Kristiina sünnipäevaga. Las möllab seal ministeeriumis. Paneb ehk midagi tarka kosmoseuuringutest kõrva taha :)

No comments:

Post a Comment