Saturday, July 6, 2013

Poistelaager

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mu elu kolmas laager. Esimene oli džuudolaager ja nüüd siis teist korda poistelaager. Kuna Rasmus oli Saaremaal vanaema ja vanaisa juures, siis oli meil Kristiinaga kahepeale kõigest 5 poissi :D Külalisesinejateks olid Rael ja tema segaansambel.
Et õhkkond liiga mehiseks ei läheks, käis õnneks ka neiusid külas. Neiud naaberaiast ja Moona :)

Ei toimunud ühtegi intsidenti, erilist kähmlust. Välja arvatud Siimu ja Pauli mõningad kunstilised erimeelsused asjade jagamise suhtes. Õnneks leidsid nad mitmeid ühiseid huve. Vennastumine toimus kruvikeerajaga tõukeratta kallal.

Poiste põhilised tegevused olid legomehikeste vahetamine, nende juurde tekitamine ja imetlemine, arvutid (emade meelest ilmselgelt liiga palju :D), batuut, veemängud nii maismaal kui meres, mõni hetk korraldatud raamatute lugemist (emade meelest ilmselgelt liiga vähe), kiikumine, poes kommi järel käimine ja nende manustamine (emade meelest ilmselgelt liiga palju).

Toidud olid meil udupeened: kookose-riisipannkoogid, kevadrullid, ricotta vahvlid, maasikatort, smuutid. Otto ja Jakob toitusid enamasti röstsaiast ja jäätisest. Ülejäänud poisid olid aplad ka normaaltoidus.

Ja emad käisid toredal kohvikuõhtul ka!

See oli mu lemmiklaager! Aitähh kõigile osalejatele. Ma armastan teid!!!!!
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment